06/03/2008 - רוטרי חיפה חוגג שנה להיווסדו

אירוע חגיגי 75 שנה להווסדו של מועדון רוטרי חיפה, באירוע רב משתתפים של נציגי מועדוני רוטרי בארץ ובעולם

באירוע   נכחו למעלה מ 400 נציגי מועדוני רוטרי בארץ ובעולם ואורחים.. הגיעו למעלה מ 180 רוטריונים מרומניה, ונציגי מועדוני רוטרי מאוקריאנה, יפן, ארצות הברית, בולגריה,איטליה ועוד.   נכחו גם אורחים מגרמניה שהגיעו בהזמנת עיריית חיפה ביניהם ראשי ערים מגרמניה (ממינץ, עיר תאומה לחיפה). נשאו דברים  נשיא רוטרי חיפה אורי שנבל, הרב הראשי של חיפה- שאר ישוב כהן, ראש העיר יונה יהב, ברוך ברק נגיד רוטרי ישראל, נגיד רוטרי רומניה ואחרים.את הטקס נהל בחן רב ובכשרון חבר המועדון דני פסלר. דני ציין את התרומה הרבה של עריית חיפה שסייעה רבות להצלחת האירוע.
תעודות הוקרה מיוחדות הוענקו  ל"זקני השבט" לנ"ל ברכה וגרדינגר החברים ברוטרי חיפה למעלה מ 50 שנה.
פגישה מרגשת במיוחד היתה בין  איוון בלוך נגיד לשעבר של רוטרי רומניה, המכהן כראש הקהילה היהודית מולדביה רומניה עם הרב הראשי של חיפה. לתשואות זכה נציג רוטרי בולגריה , נגיד לשעבר, מר קלציו הינוב.
האירוע התקיים במלון דן כרמל,החל בקוקטיל, ולאחר מכן בארוחה ממיטב מטעמי המלון.שלישיית מפוחיות הפה אדלר בשתף זוג כנרים הנעימה מנגינות ידועות  שהסעירו את הקהל. בתחילת האירוע הוצג סרט שנערך על ידי בית  מילר שסיקר 75 שנות רוטרי חיפה.

למטה, מכתב תודה ממריאן אורם מהמשלחת הרומנית:
From: ????? ???-?? `mailto:efi-1@zahav.net.il `
Sent: Saturday, March 15, 2008 11:05 PM
To: Gadi Kahn; uri schnabel
Subject: Fw: Scrisoarea de multumire ???? ????
לגדי ואורי שלום רב!
להלן תרגום מכתבו של מאריאן:

הנדון: מכתב תודה
לכבוד נשיא מועדון חיפה - אורי שנבל
-       נשיא ICC ישראל - רומניה גדי כהן
        נגיד האזור ברוך ברק
        חברים יקרים מ ICC
        רוטריונים יקרים מאזור 2490 - ישראל
אתחיל בכך שאברך את מועדון חיפה על הארגון המושלם של חגיגות 75 שנה.
"יום הולדת שמח" עם הרבה השגים ברוטרי!
נכון הדבר שהקבוצה שלנו הייתה הגדולה ביותר מבין האורחים אך באותה המידה שמבין כל ועדות הICC , ועדת ישראל -רומניה הנה  באופן ברור הכי חזקה והמאורגנת ביותר!
בתור המארגן של הקבוצה  "הצנועה" של הרורטריונים מרומניה, ברצוני להודות לכם עבור קבלת הפנים ועבור דאגתכם המתמדת שהראתם לנו מאז הגעתנו לנמל התעופה ועד לעזיבתה של הקבוצה האחרונה.
תודות מיוחדות לחברינו אפרים פרי-הר וישראל פלג שהיו אם קבוצתנו עם המון אהבה ותשומת לב.
אני תקווה שלפחות חלק  מהתוכניות שהוצגו על ידכם יתגשמו.
אנו מודים גם לעיריית חיפה עבור האלבום היפה שמזכיר לנו כעת את כל המקומות עם הזכרונות היפים.
מבטיחים שנגיע במספר עוד יותר גדול אם יהיה לכם האומץ להזמיננו.
שלכם,
מאריאן אורם
Domnule Presedinte Rotary Haifa Uri Schnabel ;
Domnule Presedinte ICC IL-RO Gad Kahn
Domnule Guvenator Baruch Barak
Dragi prieteni din ICC IL-RO
Dragi rotarieni ai districtului 2490 Israel .
Incep prin a felicita Clubul Rotary din Haifa pentru perfecta organizare a evenimentului "HAIFA 75 "
La multi ani, RC Haifa !! La multi ani cu multe realizari in Rotary !
Este adevarat ca grupul nostru a fost cel mai numeros, dar este la fel de adevarat ca dintre toate ICC-urile voastre, RO-IL este de departe cel mai puternic si mai bine organizat !!!!
In calitatea avuta de mine de organizator al "modestei" delegatii de rotarieni din Romania, vreau sa va multumesc pentru primirea facuta de voi, si de grija permanenta cu care ne-ati inconjurat inca de la primirea pe aeroport si pana la plecarea ultimului grup .
Multumiri deosebite prietenilor nostri Ephraim Prihar si Izrael Peleg care au fost alaturi de grupul nostru cu mult drag si atentie .
Sper ca cel putin o parte din proiectele propuse de voi sa devina realitate .
Multumim de asemenea Primariei Haifa pentru minunatul album care valoreaza enorm acum , dupa ce am vizitat orasul si fiecare pagina ne trezeste amintiri frumoase .
Promitem ca vom veni si mai multi daca mai aveti curajul sa ne invitati
Cu mult drag ,
Marian Uram