04/09/2019 - 4.9.19 עסקית

מפגש שבועי  4.9.2019

מפגש מס' 8  - ישיבה עסקית

• צבי – פסוק השבוע
             צדק צדק תרדוף – רדוף תרדוף אחרי הצדק בצדק.

האמצעים שבהם תבקש להשיג מטרה צודקת יהיו גם הם צודקים. שלא ככלל הידוע של

הגויים, שהמטרה מקדשת את האמצעים.

• רחל הולצר – ברכות רעות
ימי הולדת : 3.9 – שולה קנטר

9.9 -  לוטף כרכבי

10.9 – אריה מהולל

ימי נישואין – 5.9 – דב ושרון סופר

מזל טוב לשולה קנטר להולדת הנכד.

• הנשיא ברך את החברים החולים ( דב מעיין, מוטי איינס, מירה רוזן ).

• עירית יגר – ברכה בינלאומית בשם בני לביא :

ברכה בין לאומית מס' 7,  הוקדשה למועדון

Rotary Club Victoria – Coco de Mer Seychelles

המועדון מונה כ 20 חברים.

נשיא המועדון: הוא מרקוס נייקן

פעילות המועדון: בעיקר בנושאים מקומיים הקשורים לילדים ונוער.

מניעת אלימות בקרב הנוער

סיוע לילדים הזקוקים לעזרה בלימודים

סיוע לילדים הסובלים מאוטיזם.

המועדון נפגש מידי יום חמישי בשעה 5 וחצי בערב ב              Chili Bar Chinese Restaurant             נרים כוסית לכבוד מועדון

Rotary Club Victoria – Coco de Mer Seychelles                        .

• אדי חי – מידע רוטריוני :
ציין את ארבעת המבחנים של רוטרי : האם זה הוגן, מטפח רצון טוב וידידות, ולטובת כל המעוניינים.

הועלו שני נושאים: פגישות המועדון - הוסב תשומת לב החברים, לשמירת כבוד מרצה אורח, שמירה על השקט, להימנע משימוש בפלאפון ובשיחות אישיות, ולהימנע מעזיבת האולם לפני תום ההרצאה והמפגש. הודגש כי מפגש עסקי מיועד רק לחברי המועדון.

תפקיד ספונסר חבר חדש – יבוצעו על פי חוקי העזר של רוטרי, ועל פי המלצות המבוצעת במועדונים רבים: להביאם למפגשי המועדון לפני הצעת מועמדותם לחברות, מפגש אוריינטציה, הצגתם בפני חברי מועדון אחרים, לעודד להובלת פרויקטים, הזמנתם למועדוני אינטראקט, לשתפם בתוכניות בינלאומיות, לבקר במועדונים אחרים, להזמין חברים חדשים ובני זוגם לפעילויות חברתיות וכנסים יחד עם הספונסרים.                                                   אדי ציין כי כאשר חבר חדש מעורב ומרגיש קשור גם רוטרי וגם החבר החדש מתחזקים.

• שלמה אסיף - קבלת חברים חדשים:                                                                                         ליאור ויימן הספונסר דורון מאוטנר, ליאור הינו עו"ד משנת 2008, עובד במשרד של קן-דרור, בחיפה. נולד ב- 1978, נשוי + 2 תאומות.
שמעון צור – נשוי לגלית + 4 ילדים, בוגר במשפטים ועו"ד במשרד פרטי מייצג אגודות חקלאיות ועמותות, שירת בחיל אוויר.                                                                              שלמה הזמין את שמואל אידלמן להעניק לו את הסיכה.

• הנשיא -  מנה את החברים שעזבו, הזכיר את מבצע "אמץ תלמיד" אשר נערך בחודש אוגוסט והשתתפו בו סיוון ומשה גן-צבי. ביקש להשלים הליך תשלום דמי חבר, לכל חבר חדש הוצמד רוטריוןוותיק, הזכיר את הקמת בית לחייל הבודד, החברים התבקשו להציע הצעות לתיקון התקנות. את ההצעה הקיימת להצמיד את ועדת התקנון לועדת הביקורת, מבקש לשנות ולהשאיר את הועדות בנפרד.

• שחר שבו – אישור הדוחות הכספיים לשנת 2018.                                                                         מודה לכל העוסקים בנושא, ציין כי ועדת הביקורת עשתה עבודה מקצועית וכן הודה למאיה ספיר רואת חשבון שמלווה את קרן המועדון אשר נכחה בישיבה.                                          המאזן הועלה להצבעה ואושר ע"י האסיפה הכללית.
• שלומי פורמן – העלה את נושא הגאלה, אשר יתקיים בתאריך 28.1.20 בתיאטרון חיפה.                               צריך למכור 750 כרטיסים ופונה לחברים לפעול ולמכור כרטיסים.

• הישיבה הבאה במלון Bayview .

שבת שלום לכולם

כתבו וערכו: שולה קנטר ועירית יגר.